Beautysalon Marilena Nijmegen
Beauty for you  

Wat is Cryolipolyse? 

tel: 024 8481658   

Het betekent opruiming van vet op natuurlijke wijze

Cryolipolyse is de methode waarbij vetcellen door een behandeling met kou worden aangepakt. Het is een veilige en betrouwbare methode waaran geen operatie of verdoving te pas komt. Cryolipolyse is namelijk door gecontroleerde kou waar vetcellen gekoeld worden totdat ze kristlliseren. Vervolgens voert het lichaam de vetcellen geleidelijk af, via de natuurlijke weg. 

Hoe werkt de koeling? 

Na een behandeling van 35 minuten worden de vetcellen afgebroken, zodat ze in de weken daarop uiteenvallen en het lichaam via de natuurlijke weg verlaten. 

De cryolipolyse methode

De methode is ontstaan tijdens een onderzoek waarbij werd getest op het effect van kou op cellen in het lichaam. De resultaten lieten zien dat vetcellen heviger reageren op kou dan andere cellen (bijv. spieren, zenuwen of orgaancellen). Vetcellen beginnen bij 4 graden Celsius al te kristalliseren. Van deze eigenschap wordt met cryolipolyse dankbaar gebruik gemaakt. 

Hoe werkt een behandeling? 

In een eerste gesprek wordt het behandelplan voorgesteld. Daarna kan een afspraak worden gemaakt om de behandeling in te plannen. Tijdens de behandeling wordt op het lichaam afgetekend en een gel-pad op de te behandelen zone geplaatst. Door middel van vacuüm wordt de huid en de onderliggende vetlaag in het apparaat gezogen. Hierna begint het koelen. De behandeling is pijnloos en u voelt alleen de zuigkracht van het apparaat. 

De cryolipolyse behandeling duurt tussen de 35 en 60 minuten afhankelijk van het aantal zones. Na de behandeling is het effect niet meteen zichtbaar, pas enkele weken na de behandeling is het resultaat goed zichtbaar. Dit komt doordat de vernietigende vetcellen de tijd nodig hebben om het lichaam via een natuurlijke weg te vertalen (nieren, urine). 

Waarom een cryolipolyse behandeling? 

De cryolipolyse behandeling is veilig, pijnloos en in tegenstelling tot liposuctie hoeft er niet geopereerd of verdoofd te worden. Dit zorgt ervoor dat vrijwel meteen de dagelijkse taken kunnen worden opgepakt. Cryolipolyse is een gerichte behandeling op specifieke lichaamsplaatsen die slanker moeten worden. In tegenstelling tot het bredere effect van diëten, heeft het dus alleen effect op de behandelplaats. Het eindresultaat is te zien na enkele maanden, een vetvermindering van 25 tot 35%. De centimeters die verdwijnen tonen een slanker silhouet. 

Bijwerkingen van cryolipolyse

Zoals met vrijwel elke medische behandeling zijn er bijwerkingen, bijvoorbeeld plaatselijke gevoelloosheid, rode of blauwe zuigplekken, en een beurs gevoel. Deze bijwerkingen verdwijnen vrij snel na verloop van tijd (afhankelijk van huidtype en leeftijd). Er is na de behandeling altijd de mogelijkheid contact op te nemen bij twijfel. Nazorg maakt namelijk een belangrijk onderdeel uit van de behandeling. 

Prijzen: 

Cryolipolyse   1 zone  ( 1 unit )  60 minuten               € 30,00  

Cryolipolyse  2 zones  (2 units)  60 minuten             € 50,00

Cavitatie behandeling   anti cellulites (radio golven om vet en vocht in beweging te laten komen en op natuurlijke wijze af te voeren.)      Behandeling 40 minuten.                        € 40,00 
 
 
 
 
Bellen
Map
Info