Beautysalon Marilena Nijmegen
Beauty for you

Permanente Make-Up in Nijmegen  

Tel: 024 - 848 16 58            

Heeft u geen zin of tijd om elke dag make-up op te doen maar wilt u er toch verzorgd uitzien? Met permanente make-up ziet u er elke dag mooi uit, zonder dat het enige moeite kost. Permanente make-up is ideaal voor wanneer u simpelweg geen tijd heeft, niet goed bent in het aanbrengen van make-up of er gewoon altijd tiptop uit wilt zien.

Het aanbrengen van permanente make-up lijkt op tatoeëren. Het pigment van de make-up wordt middels een dun naaldje in de huidlaag aangebracht; hier voelt u weinig van. Afhankelijk van de plek en intensiteit blijft de make-up gemiddeld 3 tot 5 jaar zitten. Wilt u de intensiteit behouden? Dan is het aan te raden elke 9 tot 14 maanden een touch-up te doen bij uw specialist.

 

Permanente make-up – geschikt voor iedereen

Permanente make-up is geschikt voor iedereen, ongeacht uw beroep of lifestyle. Bent u een drukke zakenvrouw, werkende moeder met veel kinderen of fanatieke sporter? Dan is permanente make-up geschikt voor u! Benieuwd wat voor verschil permanente make-up voor u kan maken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak en advies.

Beautyshop Marilena is gespecialiseerd in de volgende ingrepen: 

Ooglijn boven of onder                           € 120,00

Liplijnen                                                  € 200,00

Wenkbrauwen                                        € 240,00

Kleuren lippen                          (Prijs op afspraak)


Permanente make-up voor de wenkbrauwen in Nijmegen

Heeft u van nature weinig wenkbrauwharen of heeft u ze vroeger weggeplukt en groeien de haartjes niet meer terug? Heeft u door ziekte onverhoopt haarverlies of bent u simpelweg niet tevreden met de vorm of dikte van uw wenkbrauwen? Permanente make-up voor de wenkbrauwen biedt de perfecte oplossing.

Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van uw gezicht: de vorm, kleur en dikte kunnen dan ook veel veranderen aan uw uitstraling. Samen met de beautyspecialisten van Marilena kiest u voor uw gezichtsvorm de best passende wenkbrauw. Uw wenkbrauw wordt met de grootste zorg getatoeëerd zodat u nooit meer aan de gang hoeft te gaan met stencils, wenkbrauwpoeders en browpencils. Wie wil dat nou niet? De specialisten van Beautysalon Marilena creëren voor u in een handomdraai de mooiste, natuurlijk ogende wenkbrauw middels de nieuwste technieken. Wilt u graag een permanente make-up wenkbrauw en komt u uit de omgeving Nijmegen? Neem dan contact met ons op!


Permanente make-up voor lippen en ogen in Nijmegen

Naast het aanbrengen van permanente make-up voor wenkbrauwen is Beautyshop Marilena ook gespecialiseerd in make-up voor de lippen en ogen.

Bij de ogen vervangt de permanente make-up uw eyeliner: nooit meer stressen om een asymmetrisch lijntje bij uw wimperrand! Permanente make-up kan bij de ogen zowel boven (bij de wimperrand) als onder (bij de waterlijn) aangebracht worden voor een intensere oogopslag. Wilt u een extra dramatisch effect? Combineer de permanente oog make-up dan met wimperextensions!

 Ook de lippen zijn uitermate geschikt voor permanente make-up. Denk bijvoorbeeld aan het verfraaien van de liplijn of het voller doen lijken van de lippen. Wenst u altijd een mooie kleur op de lippen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

 Of u nu voor een subtiele of opvallende look gaat; de keuze is geheel aan u, al helpt uw specialist u graag met het maken van de juiste keuze.

Neem zelf uw EMLA zalf mee (dit is verplicht)  
 
 
 
 
Opbellen
Info